Mammas 50-års fest och Carl och Christoffers 17-års fest.

I lördags var det storfest hemma hos mamma och pappa. Dels för att fira mammas 50-års dag och dels för att fira Carl och Christoffers 17-års dag! Det var fint uppdukat i storarummet.

 

Angelica och Loke!

 

När alla hade kommit bjöds det på god mat!

 

Tesse!

 

Dan!

 

Till efterrätt blev det en tårta som mormor hade bakat och en kladdkaka som mamma hade bakat! Till det bjöds det självklart på likör.

 

Stefan!

 

Elin och Joakim!

 

Vi var hela 34 personer hemma hos mamma och pappa. Jag älskar när det är så mycket folk samtidigt, även om man vill springa runt och prata så mycket som möjligt med alla och känner att man inte riktigt hinner.

 

Så var det dags för tal! Både pappa och mormor sa något och tackade så mycket för allting. Jag, Carl, Christoffer och Sös hade förberett en sång till mamma. Dock var Sös inte med på festen utan kom först senare. Därför bestämde vi att sjunga låten för mamma dagen efter istället. Det visar jag er i ett annat inlägg!

 

Så blev det kväll och festen fortsatte! Jag och Danis <3

 

Sös anlände! Ni förstår, festen blev som sagt flyttad till det datumet Sös skulle gå på Ozzy Osbourne-konsert. En liten dubbelbokning och ett missförstånd. Men hon löste det så att hon kunde vara med på både festen och konserten! Det är som bäst när det löser sig så.

 

Kusin Sanne och Sös!

 

Mamma och Morbror!

 

Så plötsligt var klockan över tolv, den var faktiskt till och med två på natten, och det var dags att gå hem och sova. Dagen efter firade vi de här två filurernas födelsedag! Det kommer ni få se i nästa inlägg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0