Niclas överraskningsmiddag.

I lördags anordnade Niclas flickvän Sarah en överraskningsmiddag för Niclas på restaurang Carib Kreol! Niclas hade nämligen fyllt 24 och det måste ju firas!
 
Danis var snygg i en skjorta han fått av mig!
 
Emelie och Sös var också där!
 
Vi hade alla lagt ihop till en present till Niclas!
 
Emelie hade ordnat med en stor verktygslåda med alla möjliga saker för män! Allt från kalsonger och deodorant till hammare och ansiktskräm.
 
Carib Kreol är en karibisk restaurang i Malmö och är väldigt mysigt inredd.
 
Vi började med att beställa en förrätt som vi alla delade på. Jag kommer inte riktigt ihåg vad dessa heter, men de påminner lite om falafelbollar fast extra friterade. Goda var de i alla fall!
 
Till varmrätt beställde alla samma sak, Jerk Chicken. Förutom Emelie, som valde Jerk Fish istället. Det var annorlunda, men gott! En blandning av sött och starkt.
 
När vi hade ätit upp beställde vi in drinkar! De hade jättegoda drinkar och jag beställde en Trenchtown Politan. En karibisk version av Cosmopolitan.
 
När vi hade druckit upp och betalat, begav vi oss vidare till två olika barer på möllevångstorget.
 
Där satt vi på uteservering, drack cider och pratade om hemska men bra filmer. När klockan var tolv kramade vi alla hej då och jag och Dan tog bussen hem. Det var en så himla fin och mysig kväll, och jag önskar att man kunde gå ut på restaurang med sina vänner flera gånger i månaden. För tillfället tillåter inte vår ekonomi det, men en dag när vi har vars ett jobb och är rika så kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0