Plockmat, födelsedag och matkoma.

På senare tid tycker jag att bilderna har varit alldeles för små när jag har lagt upp dem. Därför testar jag att förstora storleken lite. Vi får se hur det känns nu ett tag i alla fall. I vilket fall som helst var vi hemma hos Mathilda på tjejkväll i lördags! Hon ville bjuda över oss på middag och spel, men eftersom Mathilda fyllde år på måndagen var vi givetvis tvungna att överraska henne med present! Presenter blir man ju alltid glad över. Vi hade slagit ihop till två stora ljusstakar med ljus till.
 
Carro var där!
 
Neja och Sara också!
 
Så dukades middagen upp! Mathilda köpte plockmat och jag hjälpte henne att baka två pajer. En köttfärspaj och en grönsakspaj. På bordet fanns det också ost, kex, oliver, sallad, ölkorv, kalkonskinka, crostini och tapenade. Så himla gott. Vi åt tills vi storknade.
 
Oh, vad jag älskar mat.
 
Så åt vi mycket och länge!
 
Fina Sös!
 
När vi hade ätit upp plockade vi undan och pratade lite innan vi plockade fram snacksen. Vi passade också på att kela med Mathildas urgulliga katt Kip!
 
Så var det dags att spela spel! Det var egentligen tänkt att vi skulle spela Charadspelet. Men då Carro hade glömt det hemma, spelade vi Galenpanna istället. Det är roligt det också! Dessutom ser man lite ut som pochahontas i håret när man spelar det.
 
Så dukade vi fram snacks och Mathilda bjöd på vaniljlatte!
 
Och spelade ännu mer!
 
När klockan var runt 22 åkte några av oss hem och andra åkte vidare. Jag, Sös, Sara och Mathilda hamnade däremot på en inflyttningsfest någonstans i Lund och vid 01-snåret var jag hemma. Det var en så himla rolig och mysig kväll, och det tackar jag mina fina vänner och vår älskade värd Mathilda för!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Så fina vänner <3

2012-10-03 @ 16:54:01

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0