Två par nya skor.

Jag har två par nya skor! Detta är egentligen helt fantastiskt då jag är så himla dålig på att köpa skor. Jag brukar hitta ett par jag tycker om och sedan använda dem tills de är helt sönder.
 
De första fyndade jag på Din Skos rea för 75 kronor! De skall jag dansa in imorgon när vi skall fira att min kära vän Regina fyllt 24 år! Dessutom är det inte helt fel att hitta ett par dansskor för endast 75 kronor. De är i syntet och är väldigt bekväma! Jag älskar när klacken inte är jättehög och när den är bred så det blir lite stabilare att gå. Jag som alltid går i ballerinaskor och sneakers klarar nämligen inte riktigt av höga stilettklackar.
 
Det andra paret jag köpte är de här finingarna! De köpte jag som arbetsskor för att se fin ut på jobbet nu till våren. Jag har suktat efter dem fruktansvärt länge och idag slog jag till! De är i skinn och har både dragkedja och snörning, vilket betyder att de är lätta att ta på och av. Dessutom är de fruktansvärt bekväma och klämmer inte alls. Men så är det med skinn, det formar sig lite efter foten. Jag brukar nästan aldrig köpa skinnskor. Både för att det faktiskt är ett dött djur jag bär på, men också för att det brukar vara lite dyrare. Det känns liksom enklare att bära syntet då man inte behöver tänka på att ett djur har dött för att jag skall kunna bära fina skor. Jag vet, jag är så himla dubbelmoralisk då jag faktiskt äter kött också. Men det får man vara ibland. Allt är ju faktiskt inte alltid svart eller vitt. Jag är nöjd med mina skor i alla fall och tycker att våren faktiskt kan komma på riktigt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0