Desirées 25-års fest.

I lördags efter jobbet bytte jag om och begav mig hem till Desirée för att fira att hon fyllt 25 år! Det får man helt enkelt inte missa. Des hade slagit på stort och fyllt en massa ballonger med helium. Allt blir så mycket festligare med ballonger.

 

Ingen kan ställa till med en fest såsom Desirée! Hon slår alltid på stort. Försnackset innan maten var dessutom hur gott som helst.

 

Jag var glad och trött samtidigt. Dessutom hade jag en nyklippt lugg. Jag avskyr när luggen är alldeles nyklippt. Den behöver liksom ett par dagar på sig att bli fin och ha lagom längd igen.

 

Här har vi det fina födelsedagsbarnet!

 

En massa fint och trevligt folk!

 

Desirée hade lagat jättegod mat som hon bjöd på. Det följde i samma tema som Louisiana brukar ha på Malmö Festivalen! Kycklingfilé, potatishalvor och lime- och vitlökssås. Så himla, himla gott!

 

Carro och Louise var nöjda!

 

Eftersom jag hade en jobbhelg och skulle börja tidigt dagen efter så fick jag åka hem redan vid halv elva. Extremt tidigt och jag missade till och med födelsedagstårtan! Men den tiden jag var där hade jag extremt roligt. Vi lekte lekar, sprang barfota i blött gräs, drack öl med sugrör och umgicks med fina fina människor. Så vi tackar Desirée för en jättefin lördagkväll och längtar till nästa fest hon anordnar. Den kan inte bli annat än bra! Jag fick till och med ballonger med mig hem!


Kommentarer
Postat av: Des

Fina fina ord Sofie! <3

2013-08-13 @ 01:12:00
Postat av: Sara w

Så fint med ballonger och så :D

2013-08-13 @ 11:26:55

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0