Tre tavlor och en honeycomb.

I tisdags var jag och Rebbe på IKEA och vi köpte en massa fina saker! Jag tänkte att ni skall få se några av de saker som åkt upp i hemmet på sistonne.
 
Först ut har vi vår honeycomb som jag köpte på IKEAs nya pappersavdelning!
 
Den piffar verkligen upp vardagsrumsfönstret och är hur fin som helst. Isa är dock väldigt irriterad. Hon tycker att den hänger för långt upp, så att hon inte kan få tag på den. Jag tycker att det är rättså bra dock.
 
På IKEA köpte jag även tre ramar till mina tre tavlor jag samlat på mig under en längre tid nu. Jag tyckte att det var dags för dem att åka upp på väggen i sovrummet!
 
Den här fick jag av min vän Sara i födelsedagspresent. "Jag tänkte på dig när jag såg den" förklarade hon och det är ju bra. För det är en typisk Sofie-tavla.
 
Denna är beställd från Ungcancer.se. Jag beställde den tillsammans med ett "Fuck Cancer"-armband och kostade 120 kronor. Pengarna går oavkortat till cancerfonden. Dessutom är den väldigt fin.
 
Dessa bokstäver hittade jag i en liten affär i Sölvesborg. Det är bokstäver man förr hade i skolan för att lära sig att uttala alfabetet. Som här är tanken att man skall lära sig att uttala "Sch" och det passar ju perfekt i vårt sovrum för där skall man vara tyst när vi sover!
 
Jag blev i vilket fall som helst väldigt nöjd. Lite 50-tal som bryts av med ett modernare inslag. Det är väl så man kan förklara min still lite. Ungefär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0