Julfirande dag 4 - Julafton.

Julaftonsmorgon börjar på samma sätt varje år. Jag och Dan beger oss till mamma och pappa där familjen har samlats för lite julfrukost.
 
Därefter springer vi alltid upp till TV:n för att titta på det sista avsnittet av årets julkalender. Vad tyckte ni om årets julkalender "Barna Hedenhös uppfinner julen"? Jag tyckte att den var så himla bra och rolig! Älskar Björn Gustavsson förresten!
 
När vi hade sett klart cyklade jag och Dan hem igen för att göra oss i ordning. Denna julafton skulle firas hos mormor i Åhus så klockan 11 satte vi oss i bilen för att köra iväg!
 
Där träffade vi bland annat den här filuren som också ville fira jul!
 
Okej för att detta var fjärde dagen i rad som jag åt julmat, men inget slår faktiskt mormors julmat! Så himla mycket att välja mellan och allt är så himla gott. Pappa hade tagit med dopp i grytan dessutom, det måste man ju ha på julafton! Nam nam.
 
Kusin Caroline hade kommit ner från Stockholm och allt för att fira jul!
 
En suddig, gul men ofantligt söt kusin Therese! <3
 
Sös var fin i en ny grön kjol!
 
Så blev klockan 13 och det var dags att äta!
 
Männen i mitt liv, Dan och mina två bröder Carl och Christoffer.
 
När klockan var 15 var det dags att titta på Kalle! "Man bandar för helvete inte Kalle Anka" som de säger i filmen Tomten är far till alla barnen.
 
Så tog Stefan min kamera och fotograferade lite. Jag verkar vara väldigt insatt i Kalle Anka trots att jag sett det ungefär 20 gånger tidigare.
 
När klockan slog 17 var det dags att öppna paket! Hunden Hary var lite rädd för tomten först, men sedan blev han jätteglad när han upptäckte att han också fick paket!
 
Pappa fick vara tomte i år också! Självklart måste man ha en tomte fast att alla barn har blivit stora!
 
Så delades alla paket ut och alla fick krama tomten.
 
Här har vi mina fina paket! Jag fick många saker som jag hade önskat mig! Som till exempel hörlurar av mina bröder, ugnsform av Sös, kupade champagneglas från Mamma och pappa och en digital ritplatta av Dan. Sedan fick jag såklart många andra fina saker av bland annat mormor! Så himla glad för vartenda paket!
 
Efter paketöppningen var det dags för middag, mormors hemgjorda risgrynsgröt och skinksmörgåsar! Nam nam. Tror ni att jag har gått upp fem kilo nu över jul eller? Nej, det har jag faktiskt inte. Men ett halvt kilo!
 
Vi får avsluta detta julinlägg med denna underbara bild som Stefan tog. Älskade Hary som var aningen trött efter dagens bravader. Under kvällen blev jag ganska så himla förkyld och dagen efter vaknade jag upp sjuk. Men det var en mysig julafton ändå med en fin släkt! Hoppas alla har haft en bra och fin jul! Nu ser vi fram emot en fin nyårsafton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0