Dagen jag fyllde 23.

Då skall ni få se hur man födelsedag såg ut i detalj! Jag studsade upp ur sängen klockan 07.00! Dan kom och hämtade sina presenter och jag gjorde vid mig. En ny blus hade jag minsann! Av Dan fick jag en orkidé och en filt som jag kan ha i soffan eftersom jag alltid fryser så mycket. Dessutom fick jag ju vardagsrumsbordet några dagar tidigare.
 
Klockan 09 fick jag finbesök och födelsedagsblommor! Fy vad jag älskar nejlikor. Kan inte få nog av dem. Nu luktar min lägenhet jättegott och Dan säger att här börjar se ut som en djungel. Och det är ju faktiskt inte helt fel!
 
Efter att jag hade pluggat en pytteliten stund och bestämde mig för att vara klar med min hemtenta, tittade jag på ett gammalt New Girl-avsnitt! Jag kände att jag helt enkelt var tvungen att se när Jess skäller ut Nicks flickvän för att hon inte accepterar henne för den hon är. Så himla bra avsnitt. Därefter mådde jag aningen bättre.
 
Klockan 12 träffade jag Sara en sväng för att luncha på Max! Jag fick ett paket med två chokladbollar! Nam nam!
 
Så kom Lars över en sväng och vi tittade på trailers och pratade lite.
 
Klockan 17 gick vi hem till mamma och pappa! Jag hade fått ett paket i brevlådan med ett mobilskal jag hade beställt. Det passade alldeles utmärkt att jag fick det på min födelsedag tycker jag.
 
En glad 23-åring!
 
Runt 18 kom Sös hem till mamma och pappa! Hon hade köpt blommor minsann!
 
En fin Danis!
 
Zoegas har också precis fyllt år! 15 år blev hon!
 
Mamma hade dukat upp fint i vardagsrummet!
 
Till middag hade jag bestämt att vi skulle ha smörgåstårta! Älskar smörgåstårta. Hade kunnat äta det en gång i veckan om det inte hade varit så nedrans dyrt.
 
Till smörgåstårtan bjöds det på ost och kex också!
 
Pappa, Carl och Sös!
 
Så fick jag ett paket av Carl och Christoffer!
 
Inuti paketet låg ett annat paket!
 
Som i sin tur innehöll en parfym! Jimmy Choo's parfym Flash! Den luktar så himla gott.
 
Dessutom bjöds det på prinsesstårta!
 
Så sjöngs det för mig och resten av kvällen satt vi och umgicks. Runt tio gick jag och Dan hem och tittade lite på oscarsgalan. En alldeles perfekt födelsedag om jag får säga det själv! Tack alla!

Kommentarer
Postat av: M

Väl bekomme!! :-) Puss på dig!!

2013-03-01 @ 08:18:59

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0