När 2012 blev 2013.

Så var det dags för den stora dagen och vi skulle äntligen fira in det nya året med några av världens bästa personer! Jag, Dan och Sara dukade upp för 16 personer hemma hos mig och Dan. Ett bord, några stolar, tallrikar och glas lånades av mamma och pappa.
 
Temat gick i vitt, svart och silver och vi hade till och med bordsplacering!
 
Klockan 17 började gästerna droppa in och då fick de vars ett glas Asti som fördrink!
 
Johan och Dan var tjusiga!
 
I köket var det verkstad och mina älskade tjejer hjälpte mig med alla förberedelser både vad gällde maten och andra saker! Vet inte alls hur jag hade klarat mig utan dem!
 
Så var det dags att äta!
 
Toast Skagen till förrätt!
 
Sara och Ivan var tjusiga!
 
Jag och Dan!
 
Vi sjöng snapsvisor! Dock hade jag inte skrivit ut några melodier då jag inte visste vad melodierna hette. Alla sjöng därför i helt fel tonart och helt i otakt. Men fint var det!
 
Roligt hade vi också!
 
Så fortsatte jag, Neja, Sara och Rebbe att förbereda varmrätten! Fläskfilé, potatishalvor, sparris, sallad, rödvinssås och bearnaisesås. Himla gott!
 
Fint folk!
 
Ivan och Lars var lite som helan och halvan denna fest.
 
En stund senare var det dags för efterrätt! Sarah H hade gjort en himla god chokladkräm! Till det serverade vi grädde, bananer och bär.
 
När alla hade ätit upp minglade vi runt lite. Det slutar alltid med att vi tjejer sitter inlåsta i ett rum och pratar tjejsnack. Den här gången blev det vårt sovrum bland alla jackor!
 
Fina Sarah!
 
Rebbe var också fin!
 
Våra soffor hade vi satt in i köket, så där kunde folk också hänga!
 
Ruben!
 
Så försökte vi ta några bilder tillsammans. Men på den ena så blundar Sara och Neja pratar, på en är det bara våra huvuden som är med och på någon så räcker Ralle in en hand bakom oss. Så tyvärr tjejer. Dessa blev dem bästa. Klagomål hänvisas via mejl. Tack.
 
Bröderna Horsner!
 
Så snodde Lars min kamera ett tag och tog mörka, orangea och suddiga bilder. Ingen mästarfotograf direkt.
 
Fina Sara och Niclas!
 
Jag och Micke!
 
Carl och Christoffer var också med!
 
Så var klockan halv tolv och det var das att bege sig hem till Mamma och Pappa för att smälla raketer!
 
Runt tolvslaget fungerade inte min kamera alls och alla bilder blev suddiga. Men vi drack champagne, kramades, pussades och önskade alla ett gott nytt år!
 
Så här suddiga och fina blev bilderna ungefär! Men vi var där, precis utanför mammas och pappas hus och sköt raketer. Sedan stannade vi hos mamma och pappa i cirka två timmar. Därefter gick vi hem till oss igen och hade efterfest.
 
Väl hemma hos oss dansade vi, åt chips och drack upp den sista spriten.
 
Lekte med Isa gjorde vi också! Klockan 05 var vi i säng!
 
Dagen efter såg det ut så här och då var det dags att städa! Rebbe körde dessutom till McDonalds för att bidra med mat och jag hade världens 1:a Januari-ångest. Men en fin nyårsafton hade vi ändå. Med några av de närmsta och finaste vännerna som finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0