Vår sommarfest.

I lördags hade vi ställt till med fest, som vi försöker göra varje sommar. Vi kallade den för vår "sommarfest" och hade bjudit in det finaste folket! Självklart skall man bjuda på snacks och bål när man har fest, så det dukade vi fram.
 
Sös hjälpte oss med förberedningarna och Carro var den första som anlände! Så vi satte oss i solen ett tag tills de andra började droppa in. Det var perfekt väder för att ha en sommarfest!
 
Så började andra fina människor komma! Här har vi Jaana och där bak skymtar Markus!
 
Jag är alltid så himla glad när alla mina favoritpersoner samlas på ett och samma ställe.
 
Min fina Dan med en skjorta jag köpt till honom och allt.
 
Coola trion, Micke, Markus och Ruben!
 
Jag och Dan hade gjort allt i vår makt för att få poolen blå tills festen. För självklart skulle folk få bada om de ville. Men nej, poolen var mossgrön och det gick verkligen inte att bada. Idag är den blå igen, såklart.
 
Jag hade minsann inte en ny klänning på mig, som ni såg i ett tidigare inlägg. Utan en klänning som jag köpte till mammas 50-års fest! Den behövdes också komma ut och rastas.
 
Så kom det fler folk och jag glömde helt bort att fotografera. Men överlag var det faktiskt en väldigt lugn kväll. Kanske en av de lugnaste festerna vi haft. Dock gick de sista gästerna vid halv fyra på morgonen, så trevligt måste det ju ändå ha varit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0