Födelsedagskalas för två 18-åringar.

I lördags firade vi som sagt att Carl och Christoffer fyller 18 år. De fyller faktiskt år idag och det skall vi fira med ett restaurangbesök! Men i lördags firade vi deras födelsedagar med hela släkten. Vi dukade upp med långbord i vardagsrummet.
 
De fina födelsedagsbarnen! Det skämtades lite om att jag måste vara adopterad. Jag är 1.66, mina bröder 1.90-någonting och Sös är väl 1.78. Tror jag har ärvt min korta längd från mamma. Inte för att 1.66 är så kort egentligen, bara i min familj.
 
Söta kusin Hampus ville inte vara med på bild.
 
Tesse, Sös, Pia och Stefan!
 
Stefan lekte lite med min kamera, så jag hamnade minsann också på bild.
 
Fina kusin Therése. Tur att det där med snygghet ligger i släkten.
 
Så började vi samla oss.
 
En glad 18-åring!
 
Vi skålade!
 
Stefan var på hugget!
 
Så var det dags för mat. Så himla gott med kalasmat. Jag struntade i att jag var känslig mot mjölk för en dag och åt brieost ändå. Inget kalas utan brieost!
 
Fina mormor!
 
Så åt vi mycket och länge, sjöng för födelsedagsbarnen och åt tårta. Framåt kvällen dansade vi till 60-tals hits och glömde bort tiden. Klockan tre gick jag och lade mig. Min kamera dog lite senare och jag kunde därför inte ta fler bilder. En så himla fin och rolig kväll med några av de bästa personerna i hela världen. Det är så skönt att man får vara sig själv i vår familj. Det gör liksom ingenting att jag, Sös och våra kusiner hoppar runt till "Runaround Sue" och skriker halsen av oss. Det är liksom helt okej. Vilket är skönt. För vad är en fest utan en hes hals dagen efter?

Kommentarer
Postat av: Therése

Hahahah! "Tur att det där med snygghet ligger i släkten." BRA sagt! ;)

2013-06-06 @ 11:40:33
Postat av: M

Ja, det är ju en himla tur!!! Puss

2013-06-07 @ 12:03:47

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0