Midsommarafton, 2009-2012.

Idag åker jag och Dan till Kågeröd för att hjälpa Robin och Neja med förberedelser inför midsommar. Det blir storfest där imorgon med midsommarbuffé, lekar och dans! Det skall bli så himla roligt och nu hoppas vi bara på fint väder. Även om de säger att det skall regna och åska. Jag tänkte att vi skall titta lite på hur midsommar har sett ut för mig och Dan de senaste fyra åren.
 
Förra året, 2012, åkte jag, Dan, Sara och Lars till Sarahs och Niclas sommarstuga i varberg! Vi åt otroligt god mat, drack mycket snaps och hade allmänt trevligt. En riktigt mysigt midsommarfirande!
 
2011 hade Carro storfest hemma hos sig! Det bjöds på en stor midsommarbuffé, vi hade frågesport och Ida hade tagit sig ner ända från Borås för att umgås med oss. Vi var dessutom riktigt snygga i midsommarkransar!
 
Midsommar 2010 var jag visst blond. Åh, vad jag kan sakna det. Men ändå inte på något sätt. År 2010 hade i alla fall jag och Sös storfest hemma hos mamma och pappa. Det var fint väder, vi hade satt upp tält i trädgården och alla våra nära och kära var samlade. Jag kommer ihåg att vi hade knytkalas och alla var tvungna att ta med någon slags mat eller dryck. Detta resulterade i sjukt mycket att äta. Kvällen slutade med att vi dansade runt mammas och pappas pool till årets sommarplåga.
 
2009 var första året som jag och Dan firade misommar tillsammans. Vi hade bara varit tillsammans ett halvår och var fortfarande väldigt nykära. År 2009 firade mormor och morfar 50-årig bröllopsdag vilket resulterade i att hela släkten firade midsommar tillsammans. Tror dock att Sös låg hemma i halsfluss? Stackare. Det var en mycket fin midsommar med fint väder och restaurangbesök. Ett par månader senare fick morfar sin första hjärtinfarkt och så började den 9 månader långa processen. Men en fin midsommar, det var det minsann.

Kommentarer
Postat av: Ida

Det var allt en trevlig midsommar vi hade det året då jag var nere :) Hoppas ni får en trevlig midsommarafton imorrn :)

2013-06-20 @ 13:19:49

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0