Vinterns sammetsklänning.

Här får ni ett par snabbtagna bilder på hur jag såg ut igår när jag och Dan firade vår 5-års dag! Jag tog bilderna ungefär två minuter innan vi skulle gå, så därför kan de vara lite halvsuddiga.
 
Jag hade i alla fall på mig en ny klänning! Jag vet, ni blir alldeles chockade. Ni blir säkert ännu mer chockade när jag berättar att den är från Asos. Inte? Nähä. Den är i alla fall i sammet och är en perfekt klänning för att förgylla de tråkiga vinterdagarna, nu innan snön kommer.
 
Så i denna klänning skall jag spendera vintern i och även fira lite jul i. Jag och Dan skall nämligen fira jul fyra dagar i rad. FYRA dagar! Jag är både förfärad och nöjd över detta. Först firar vi med min familj, sedan med mina kära vänner i Malmö, därefter är det julfirande med Dans släkt och på Julafton skall vi vara med min släkt hos mormor. Ja, jisses. Men då har vi firat jul rejält i alla fall. Ser ni hur långt mitt hår har har blivit igen förresten? Yey! Men vad jag och Dan gjorde på vår 5-års dag, det får ni se i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0