Halloweenkostymer genom åren.

Så ska vi kika lite på hur jag har sett ut på Halloween genom åren! Jag brukar väl inte klä ut mig sådär jättemycket, men det är roligt ändå.
 
År 2007 var jag 17 år och fjortis. Ja, jisses. Alla har vi väl haft en sådan period där det enda man bryr sig om är att vara snygg och vilka killar man skall träffa. Detta året hade jag och Sös i alla fall Halloweenfest hemma hos mamma och pappa! Jag var visst en tomtenisse.
 
År 2008 tuperade jag mitt hår, målade läpparna röda och klädde mig i en lite för tajt klänning. Jag skulle på en Halloweenfest i Billeberga och kommer ihåg att jag tog sista-minuten-kläder vilket resulterade i en vampyr. Här har vi mitt fina gamla rum förresten! Oh, älskade verkligen det rummet. Nu bor min lillebror där och plötsligt är väggarna blå och möblerna svarta.
 
År 2009 gick jag inte på någon Halloweenfest. Vi hade istället familjemiddag hos mamma och pappa och åt hembakad spöktårta.
 
År 2010 bodde jag i Kävlinge, Dan jobbade kväll och jag och Carro bestämde oss för att åka till Malmö och gå på nattklubb. Jag hade en fodralklänning och en mask bara. Den kvällen slutade med att jag och Carro drack drinkar på en bar och tog en tidig taxi hem.
 
År 2011 hade jag och Dan flyttat till Löddeköpinge, börjat studera och bestämde oss för att ha Halloweenfest hemma. Jag klädde ut mig till Audrey Hepburn och fick springa runt och visa alla en bild på henne, bara för att ingen riktigt visste vem hon var.
 
Och förra året, 2012, var jag utklädd till Mimmi Pigg när jag och Dan hade Halloweenfest hemma hos mamma och pappa. Det var så himla skönt att vara både Audrey Hepburn och Mimmi Pigg, för jag behövde inte köpa kläderna. Klänningarna hade jag redan hemma och allt jag behövde köpa var rekvisita. I år kommer jag att göra likadant, dock får ni se vad jag skall vara först om en vecka! Då blir det storfest som tusan och jag kommer väl inte klä ut mig till något väldigt fantasifullt, men jag kommer att känna mig fin i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0