Turkiet - Poolen, stranden och fiskspa för fötterna.

Då skall vi gå igenom den sista delen från Turkiet! Det är ju trots allt ett par veckor sedan vi kom hem nu. Men här har vi Dans fötter i alla fall. Så himla varmt och skönt det ser ut.
 
Poolområdet såg ut såhär! De hade en rutschkana som vi åkte 20 gånger om och annars låg vi mest och solade och badade. Drack gratis drinkar och en massa cola light för den delen också.
 
Vi var på stranden endast någon enstaka gång. Det blev så jobbigt med all sand och saltvatten. Men den låg i alla fall endast 50 meter från Hotellet och det fanns en tunnel som gick raka vägen dit. Så om vi ville bada i havet plötsligt så var det bara att gå ner. Man behövde liksom inte välja mellan poolen och havet, utan man kunde bada i båda!
 
Klassisk solar benen-bild.
 
Hotellet brukade också anordna vattengympa, vilket var sjukt roligt! Så fick man röra på sig lite också. Ser ni mig och Mathilda förresten? Vi står ganska långt bak. Instruktören var mycket rolig i alla fall och gjorde roliga grimaser och höll på.
 
När vi var trötta på solen satte vi oss i skuggan lite. Vi spelade dessutom så himla mycket kort denna resan. Älskar att ha något som man gör nästan varje kväll och kortspel är ju dessutom hur kul som helst!
 
En dag fick vi för oss att gå på fiskspa. Man stoppar ner fötterna i akvarium och låter små fiskar (utan tänder) suga bort alla överblivna hudceller. Fötterna blev jättelena efteråt. Det var som att man hade filat dem i en timme ungefär.
 
Jag som är extremt kittlig tyckte det var jobbigt i början. Det är ju trots allt fiskar som suger på ens fötter. Men när man tillslut kopplade av, kändes det mer som att bubblor masserade fötterna. Ungefär.
 
Dan hade en massa fiskar i sitt akvarium!
 
De här två fina bilderna får avsluta de tre Turkiet-inläggen! Det var en så himla fin och mysig resa tillsammans med Markus och Mathilda! Tack för en finfin vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0