30-års kalas med smörgåstårta, ballonger och massvis med folk.

Så kom dagen då vi skulle fira Dans 30-års fest! Vi har planerat denna dag i hundra år känns det som. För att förgylla lokalen köpte vi ballonger i Dans favoritfärger - grönt, blått och vitt.
 
Jag och Dan var pepp!
 
Mamma och pappa och Dans föräldrar har hjälpt oss så himla mycket med allting. De har kört oss överallt och verkligen ställt upp, så ett stort tack till dem! Såhär blev dukningen i alla fall.
 
Till mat serverades det smörgåstårta. Dans mamma gjorde smörgåstårtan med räkor och den med rostbiff beställde vi från Smörgåshörnan i Malmö. SÅ himla gott!
 
Vi hade två sittningar eftersom vi var så himla mycket folk. En klockan 13 på dagen och en klockan 18 på kvällen. Nästan hela Dans släkt kom på dagen och de flesta av min släkt kom på kvällen, roligt att det blev så egentligen.
 
Dan fick finfina saker!
 
Till eftermiddagskaffet bjöds det på kakor!
 
Och så sjöng vi för Danis såklart!
 
När gästerna hade gått hem städade vi undan och dukade upp på nytt, för klockan 18 kom det ännu fler gäster! Här har vi kusin Therese.
 
Och så blev det dags att äta igen!
 
Finfint folk!
 
Jag och mina tre syskon hade skrivit en låt till Dan baserad på melodin till "Bobby Brown". Det var kanske inte skönsång eller världens bästa rim, men den uppskattades i alla fall!
 
Finaste Sarah och Niclas!
 
Per!
 
Så blev det dags för efterrätt! Glass fick det bli såklart, alla älskar ju glass!
 
Så sjöng vi för Dan för andra gången den dagen. Men det förtjänar han, världens finaste människa.
 
Så var det dags att öppna presenter och Dan fick så himla många fina saker! Vi är verkligen omringade av världens finaste personer. Men nu skall vi inte ha en såhär stor fest på riktigt länge. Även om det är roligt så är det så himla mycket att hålla i och planera. För att inte tala om att man får springa runt för att hinna umgås med så många personer som möjligt. Det blir liksom ingen kvalitetstid. Vår examensfest får nog bli uppdelad i två mindre fester istället. Resten av kvällen blev i alla fall inte fotograferad för jag hade helt enkelt för roligt. Vi dansade till Håkan Hellström, drack en massa Baileys och hade roligt. En fin kväll med fina personer. Tack alla som var med och deltog!

Kommentarer
Postat av: M

Tack själva för att vi fick vara med!! Puss o kram!!

2014-04-02 @ 07:55:47
Postat av: jawna

Nu var jag ju inte med på allt, men hade väldigt roligt de sista timmarna :) Tack!

2014-04-02 @ 11:07:38
URL: http://jawnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?


Trackback
RSS 2.0