Händelser från helgen.

Det är så mycket konstigt, roligt och galet som hänt i helgen så jag tänkte att jag skulle berätta för er!
 
- Vi kan börja med att jag blev fullständigt galen på H&M:s storlekar när jag provade kläder i fredags. I den ena tröjan hade jag S och i en annan klänning satt storlek 40 tajt. Visste ju varken ut eller in. Det var förövrigt lite märkligt att äta surdegsbulle och dricka färskpressad juice medan man skulle titta på klänningar klockan halv 8 på morgonen. Verkligen en ny upplevelse!
 
- På fredagen tittade vi som sagt på The True som spelade på Babel. När de skulle spela deras låt "My lady" sa sångaren "Och den här låten går ut till Sofie, you are my lady". Antagligen heter sångarens flickvän Sofie och hon måste ha stått i närheten av mig för han pekade mot mitt håll så jag utbrast "We are noooot on the same page". Vilket jag och mina vänner tyckte var fruktansvärt roligt då citatet är taget från en mycket rolig scen i New Girl. Kanske lite internt skämt, men det var roligt!
 
- När vi dansade på Debaser så kände jag hur något ryckte i min väska. Så jag drog åt mig den och upptäckte att den helt plötsligt var helt öppen?! Jag fick panik och tittade igenom väskan och såg att ingenting hade blivit snott. Men antagligen höll jag på att bli rånad. Blev alldeles chockad och dansade med min väska i famnen resten av kvällen.
 
- På fredagen så drack jag två cider, en shot och ett glas vin. Var liksom inte särskilt berusad. Men ändå lyckades jag somna på bussen hem och vaknade av att busschauffören petade på min axel och frågade var jag skulle hoppa av. Som tur var hade bussen bara kört förbi min hållplats med en station så det var fortfarande gångavstånd hem. Men förstår liksom inte alls vad som hände? Har aldrig hänt tidigare.
 
- Igår, på lördagen, så köpte jag sedan mina allra första ECCO-skor. Så nöjd! Kommer att visa dem senare.
 
- Vi picknickade i Malmö för första gången i år också, kommer ett helt inlägg om detta senare.
 
- När vi sedan skulle köra hem ville några i bilen ha McDonalds så Niclas körde inom McDriven och det blev en så himla rolig beställning. "Vi ska ha milkshake och kycklingvingar... chokladsmak! och kycklingvingar.. eh mellan.. milkshaken alltså". Och när biträdet frågade "Var det någonting mer?" svarade Niclas "Ja!" och körde... Åh vad vi skrattade! Han trodde ju förstås att han sa "Var det bra så?". Men mycket roligt var det i alla fall.
 
- Idag har vi suttit i svärmors trädgård och ätit macka från Subway. Nu skall vi titta på tusen serier.
 
Men det är väl det stora hela som hänt i helgen! Har varit en fartfylld helg. Det kommer lite inlägg om det såklart! Hoppas ni också har haft en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Skåne

Försökt hittat The True's facebook sida sen dem spelade i Svedala.. Hittar den inte någonstans. Har du koll på vad dem heter?:)

Svar: Ingen aning faktiskt! :(
Sofie

2014-04-27 @ 22:24:29

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0