Parkhäng och picknick.

I lördags åkte jag och Dan till Malmö för att hänga i en park med fina människor. Det var ju trots allt sommarväder! Här har vi bästa Carro!
 
Alltså det får gärna vara 20 grader varmt fram till sommaren nu sedan kan det vara 28 grader resten av sommaren! Åh. Fina Sarah tyckte också om vädret!
 
Daniella var också med!
 
Malmö, lördag, vänner, cider och grilla. Hur bra? Ungefär allt som krävs.
 
Så åt vi mycket och länge. Sös hade köpte hur mycket mat som helst, fläskfilé, kycklingfilé, korv, majs, potatissallad, halloumiost och en massa annat! Grillat är så otroligt gott och Sös hade dessutom köpt en ny grill som var tvungen att testas!
 
Det blev så himla kallt efter ett tag så vi satte oss i en klunga med täcke över oss. Kvällarna får gärna bli lite varmare tycker jag.
 
Lillebror Carl fick vara trubadur och spela gitarr! Det var så himla svårt att komma på låtar som man kunde utantill, men det fick bli en del Björn Rosenström-låtar. 
 
När det blev för kallt gick vi in till Sös. Där åt vi chips, pratade om livet och spelade några låtar till. En så himla fin lördag med fina vänner! Hoppas det blir många sådana myskvällar i sommar!

Kommentarer
Postat av: jawna

Fina bilder! Såg ut som en nice kväll :) Bull att vi missade den, men det är typ omöjligt att hålla tider i vårt gäng.. Posss

2014-04-28 @ 22:46:19
URL: http://jawnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?


Trackback
RSS 2.0