Charader, Ryktet går och fina vänner.

 I mellandagarna bjöd jag och Dan hem några vänner för att hålla mellandagspartaj. Då tog jag några bilder med min nya kamera som jag absolut tycker att vi ska titta på. Eftersom jag inte lärt mig kameran än ber jag er ha lite överseende med att de kan vara något mörka och suddiga. Men det ska nog ge med sig det också!
 
Klockan 19 prick anlände en massa folk hemma hos oss. Mina bröder, Sarah, Niclas, Micke, Carro, Markus, Rasmus och Skåne kom över för att spela spel och dricka lite öl.
 
Vi började med charader!
 
Vi fick imitera "Batman", "Stålmannen", "Tomten är far tilla alla barnen", "Clint Eastwood" och mycket annat.
 
Vi skrattade åt mycket.
 
Och var glada över att nu behöver vi inte äta julmat mer. Eller, jag var väldigt glad över det eftersom jag åt julmat fem dagar i rad. Alltså det må vara så att jag tycker att det är väldigt gott, men ingen vill äta samma sorts mat fem dagar i rad.
 
Micke fick några nya tauteringar.
 
Och kramades med Carro vare sig han ville eller inte.
 
Så spelade vi sällskapsspelet Ryktet går som Dan fick i julklapp av Sös! Ryktet går är som viskleken fast att man skall rita istället. Det börjar med att alla får vars ett hemligt ord som man skall rita av, därefter skall man ge ritblocket till personen som sitter bredvid. De skall då gissa vad bilden föreställer, skicka ritblocket vidare till nästa person som därefter skall rita detta på nytt. Det är svårt att förklara, men mycket roligt! Om alla har förstått det "hemliga ordet" så skall alla ha gissat på samma sak och även ritat samma sak. Men det kan också bidra till mycket konstiga konstellationer.
 
 Så skrattade vi nästan tills vi dog. Jag hade nästan inget smink kvar eftersom skrattade så mycket att jag började gråta, ungefär. Klockan halv två gick de sista vännerna hem. Ett mycket bra mellandagspartaj om jag får säga det själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0