Vecka 1.

Alltså VA?! Är det vecka 1 nu? Herregud vad det gick fort! Men självklart skall vi se hur den sista veckan på 2014 men också den första veckan på 2015 kommer se ut.
 
Måndag: Idag skall jag in till skolan för att träffa Louise och skriva på uppsatsen. Antagligen kommer vi sitta hela dagen, yeeey. Men det ska nog gå bra.
 
Tisdag: Samma som på måndagen.
 
Onsdag: Nyårsafton! Hej då 2014 och hej 2015! Vilket otroligt år det har varit! Jag kanske får fixa en nyårslista eller något för att gå igenom året? Vi får se! Nyårsafton skall i alla fall firas hemma hos mamma och pappa med nära och kära. Jag har en ny klänning till denna glammiga kväll, såklart.
 
Torsdag: Vara trött, ha "nytt år"-ångest som vanligt, titta på tusen serier. Ungefär. Dessutom fyller min fina vän Caroline år! Hipp, hipp, hurra!
 
Fredag: På fredag skall jag till skolan igen och träffa Louise för att skriva på uppsatsen.
 
Lördag: På lördag skall Caroline ha årets första lördagsfest för att fira att hon fyllt år. Skall bli mycket trevligt!
 
Söndag: Vilodag! Behöver kanske sova hela dagen för att ta igen veckans trevligheter.
 
En fullspäckad vecka, om vi säger så. Någonstans skall jag försöka blogga, redigera tusen bilder och gärna träna en del också nu när jag äntligen blivit frisk. Måste komma ihåg att hinna andas också. Hoppas ni har haft en bra jul annars och god fortsättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0