Vecka 50.

Herregud, redan inne i vecka 50?! Snart är det ju Januari och nytt år redan.. Men, vi börjar måndagen med ett veckans schema som vanligt! Vad tycker ni förresten om mitt nya teckensnitt och storleken? Är det desto mer lättläst än tidigare? Tycker ni att det är för stort? Tyck till! Det är ju trots allt ni som läser den här bloggen :)
 
Måndag: Idag sitter jag och Louise med uppsatsen heeela dagen. Faktum är att jag redan är i skolan. Första utkastet av den skall nämligen in imorgon och därefter har vi en hel månad på oss att korrigera saker och sådär. Så idag är det råplugg som gäller! Jag har bunkrat upp med lussebulle och julmust, dagen till ära.
 
Tisdag: Plugg, plugg, plugg. Lämna in uppsatsen. Annars sova. Vad tycker ni om den nya julkalendern förresten? Jag tycker den är spännande än så länge!
 
Onsdag: Ledig! Ingen aning vad jag skall göra då. Jag tror att jag och Louise skall förbereda oss för vårt opponeringsseminarium. Så särskilt ledig är jag nog inte.
 
Torsdag: Antingen är jag ledig eller så har jag opponeringsseminarium.
 
Fredag: På fredag är det samma som torsdag, antingen har jag opponeringsseminarium eller så är jag ledig. Om jag är ledig så ska jag julbaka!
 
Lördag: På lördag åker jag och Dan (och hela min familj, förutom Carl för han är i Piteå :( ) till Sölvesborg för att fira att min kusin Hampus fyller år. Det skall bli supermysigt.
 
Söndag: Är vilodag som vanligt. Ska väl träna lite, titta på TV och sådär. Vet knappt vad man gör längre när man är ledig. Känns som att jag alltid är upptagen.
 
En rätt lugn vecka annars bortsett från plugget! Måste klä granen i veckan också. Kanske idag redan? Vi får väl se!

Kommentarer
Postat av: jawna

Ser bra ut med ändringarna på bloggis :)

2014-12-08 @ 19:22:51
URL: http://jawnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0