Födelsedagslista.

Varje år försöker jag skriva en liten födelsedagslista om vad jag hade kunnat tänka mig till min födelsedag. Eftersom det idag är prick 15 dagar till min födelsedag tänkte jag att det nu var dags för en! Detta är inte något som jag direkt önskar mig av andra, utan istället sådant som hade förgyllt mitt liv lite. Här har vi den!
 
 
 
Bild 1 - En svart och grå klänning från Asos.com. Denna klänning hade varit perfekt att springa runt på praktiken med eller strosa runt på stan i. Den är sådär himla fin med baseballtema dessutom. Den hittar man HÄR.
 
Bild 2 - Pantonemuggar i 34 cl-mått, oh alltså. Dessa är så himla fina! Jag vill genast dricka massvis av te ur dem. Helst vill jag ha de i pastellfärger som ljusrosa, ljusgul och ljusblå. Så himla tjusiga. De finns HÄR.
 
Bild 3 - New girl-coasters. Klart man måste ha glasunderlägg med New Girl-tema! Måste jag förklara mer? Älskar Zooey Deschanel och älskar New Girl. Finns att köpa HÄR.
 
Bild 4 - Ballonger! Alla vill ju såklart ha ballonger på sin födelsedag. Helst med helium! Förra året fick jag och Neja bland annat finfina ballonger av Desirée i födelsedagspresent. Hur roligt som helst!
 
Bild 5 - Ännu en klänning! Denna är så himla fin med uggletryck och allt. Finns HÄR.
 
Bild 6 - Maria Langs deckarserie på sex filmer. Den sista filmen heter "Tragedi på en lantkyrkogård". Jag har inte sett en enda film av dem men vill så gärna se alla! Den utspelar sig på 1940-talet om jag inte misstar mig. Tuva Novotny spelar dessutom en av huvudrollerna. Finns HÄR.
 
Bild 7 - Och så det sista, nejlikor. Mina absoluta favoritblommor är nejlikor. Helst, helst jätteröda men egentligen i vilken färg som helst.
 
Och det var min födelsedagslista för det här året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0