Vecka 9.

Jag tänkte att vi lite snabbt skulle se hur min vecka ser ut, eftersom detta börjar bli något utav en tradition. Det verkar också bli en tradition att jag alltid lägger upp min vecka på tisdagar. Min vecka börjar då kanske?
 
Tisdag: Praktik 9-17. Sedan hem, laga mat, äta, baka lite och soooova.
 
Onsdag: MIN FÖDELSEDAG! Yeeey! Jag fyller hela 24 år! Först skall jag på praktik 9-17 och sedan skall jag ha min familj, mormor och Dans föräldrar på besök. Kalas för hela slanten!
 
Torsdag: Klippa mitt hår, äntligen. Det behövs verkligen. Därefter skall jag plugga. Måste måste måste verkligen plugga. Jag skall träna också! Mycket viktigt.
 
Fredag: På fredag fyller min fina vän Neja hela 25 år! Grattis till henne! Dock skall vi inte fira henne på fredagen. Istället skall jag träffa mitt malmögäng för en kväll på Johan P. Vi skall äta tre-rätters middag och ha det trevligt. På dagen skall jag träna och plugga.
 
Lördag: Lördag börjar mycket tidigt. Redan 04.30 blir jag och Dan hämtade av Dans föräldrar för att åka till Tyskland en sväng. Det skall bli så himla mysigt med en liten utflykt! På kvällen skall vi fira Nejas födelsedag hemma hos henne.
 
Söndag: På söndag så är det Mormors födelsedag! Så då blir det en tripp till Åhus för kalas nummer 3 denna vecka. Annars skall jag sova och titta på tusen serier.
 
Och det var min vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0