En projektplan inlämnad.

Jag håller på att fila på mina planer inför mitt examensarbete just nu. Kanske inte just, just nu men under den här tiden som finns kvar av den här terminen. Men eftersom mitt förslag inte ännu hade blivit rättat hade jag igår inte påbörjat min projektplan. Det är såhär: Vi har fyra tillfällen på oss att lämna in vår projektplan och om vår projektplan inte är godkänd vid det fjärde tillfälle så får vi inte skriva examensarbetet.
 
Igår var det tredje inlämningstillfället och när jag kom hem från skolan klockan 17.30 hade jag inte ens påbörjat min projektplan som skulle vara inlämnad 23.55 samma kväll. Varför? Just för att mitt förslag inte blivit rättat än. Men eftersom ångesten inför att endast ha ett enda inlämningstillfälle för projektplanen kvar var så pass stor, satte jag mig för att skriva ihop någonting klockan 20.00. Det är bättre att lämna in någonting, få kommentarer på det och sedan korrigera det för att sedan lämna in det igen, än att inte lämna in någonting alls.
 
Så jag skrev och skrev och skrev. Jag bläddrade i teoriböcker och timmarna gick. Klockan 23.52 lämnade jag in min projektplan. Den var rörig, diffus och jag var inte alls nöjd, men jag lämnade in den. Jag, som alltid vill bli klar med en inlämningsuppgift två dagar före deadline lämnade nu in en projektplan tre minuter innan den skulle vara inlämnad.
 
Min perfektionist inom mig bara vrider sig, som att det gör ont inuti. Men lite stolt är jag ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0