När 2013 tog slut och 2014 började.

Min och Dans nyårsafton spenderades hemma hos Niclas och Sarah i Landskrona. Sarah hade dukat så himla fint i temat silver och lila.
 
Fördrinken hade vi köpt i Danmark och var ett friskt jordgubbsvin. Isbitarna hade vi lyxat till genom att ha fryst in granatäpplekärnor tillsammans med vattnet. Ser mycket finare ut och mycket roligare än vanliga isbitar!
 
Fina värden Sarah!
 
Så började det komma lite folk. Vi var hela 17 stycken!
 
Karl och Caroline var nyårsfina!
 
När alla hade kommit var det dags att äta förrätt!
 
Till förrätt blev det Toast Skagen. Så otroligt gott varje år!
 
Fina Emelie och Philip!
 
När vi hade ätit upp gick vi nästan direkt på varmrätten, vi var mycket hungriga. Fläskytterfilé, potatiskaka, rödvinssås, bearnaisesås, sparris och sallad. Såååå otroligt gott. Ångrar idag att jag inte tog minst tre portioner, men blev så otroligt mätt på bara en.
 
Så skulle jag fotografera Dan, Ivan och Robin som absolut inte kunde sitta still samtidigt. När den ena satt still, rörde sig den andra och så vidare. Men såhär såg de ut! Mycket stiliga.
 
Jag hade äran att sitta bredvid mina bästisar! "Jag vill sitta i mitten" sa jag såklart.
 
Vi hade sånghäfte också såklart. Man måste sjunga när det är kalas!
 
Fina vänner!
 
Så blev det dags för kaffe och efterrätt! Pannacotta med smak av vit choklad och hallon samt lakritssås. Nam nam.
 
Helena!
 
När vi hade ätit klart lekte vi lite, sångintro-leken fick det bli. Lite sådär impulsivt och ej förberett.
 
Ruben med fina snusdoser i skägget.
 
Så var klockan nästan tolv och vi gick ut för att titta på fyrverkerierna.
 
Oh, fyrverkerier. Så himla fint.
 
Tolvslagskyssen! Obligatoriskt.
 
På vägen hem såg vi att kyrkan var öppen, så vi gick in för att tända ljus för våra nära och kära. Jag tände ett ljus för min morfar och önskade honom ett gott nytt år.
 
Så var klockan efter tolv och plötsligt var det den 1:a Januari 2014 och Carolines 25-års dag! Den måste vi ju självklart fira tänkte vi och sjöng för henne ståendes.
 
Carro öppnade sina paket!
 
Och det hölls tal! Därefter gick det bara utför. Vi försökte hoppa Dirty Dancing-hopp utan att lyckas och sjöng snapsvisor högt, högt. Klockan halv fyra kom vår taxi och vi kramade våra fina värdar tack för ett fint nyår. Jag är så himla nöjd med vår nyårsafton men liksom avskyr att kvällen skall gå så himla fort. Men tack för ett fint avslut på 2013, nu fokuserar vi på att få ett fint och förväntansfullt 2014!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0