Onsdag.

Jag tänkte att vi kunde titta lite på hur min dag har sett ut genom mina instagrambilder! Jag har nämligen varit väldigt aktiv där idag. Halva dagen har gått åt till att jag har städat ut julen. På nyårsafton fick jag ett jättegott doftljus av Emelie och Philip, det står nu i vardagsrummet och hela rummet luktar nu melon. Så himla gott.
 
Jag har vattnat blommorna och var helt enkelt tvungen att visa mina fina orkidéer! Mina kompisar Neja och Rebbe med extremt gröna fingrar är mycket stolta över mig. Till och med jag är väldigt stolt över mig. Så himla kul att alla började blomma samtidigt också. Nu får de bara se till att de håller i sig och inte tappar blommorna efter två veckor.
 
Min kära kusin Therese hade på sig den här klänningen på ett släktkalas i December. Jag hade själv suktat efter klänningen och tittat på den på Asos.com, och när jag fick se hur fin den var på så kunde jag inte hålla mig längre. Mitt nya tillskott landade i brevlådan idag och jag är så himla nöjd. Vill sitta på restaurang och dricka mousserande vin iklädd denna genast.
 
I julklapp så fick jag de här fina glasen av mamma och pappa! Kupade champagneglas från 20-talet. Oh så fina. De fina underläggen fick jag av Sös nu när hon varit i Paris över nyår. Eftersom det är onsdag och jag har varit så himla effektiv ville jag lyxa till min cola zero lite, och vad lyxar inte till det om inte fina glas och färgsprakande underlägg? Nu skall jag minsann ta och laga lite mat. Blir det någon lyxig mat idag? Nej, ugnsbakad falukorv. Men det är gott det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0