Tja, tja bloggen.

Hej hej hej! Idag är jag lite mer ledig än vad jag brukar vara och därför tänkte jag lägga ner lite energi på er! Roligt va?
 
Idag är jag såhär trött! Jag följde med på ett möte idag med min praktik och gick upp tidigt precis som alla andra dagar den här veckan. Känns som jag aaaaldrig kommer att vänja mig vid att gå upp klockan 06 på morgonen.
 
Så nu skulle jag egentligen pluggat. Men jag är sååå hiiimla trött och tycker att jag förtjänar att titta på Netflix istället och funderar på att skjuta upp plugget till imorgon istället. Vi får väl se. Kan ju försöka få lite gjort i alla fall. Det är ju trots allt bara min C-uppsats det handlar om och hela min karriär som står på spel, men äsch! Okej, jag överdriver lite kanske.
 
Förresten så har jag aldrig använt mina glasögon så mycket som jag gör just nu. Jag använder dem heeeeela tiden. Men så är det väl när man har en praktik där man sitter mycket vid datorn. Tur att jag är så himla nöjd med dem i alla fall. När jag blir rik skall jag minst ha tre olika bågar att byta mellan, lite förnyelse liksom. Ikväll skall jag träna är det tänkt. Hoppas att lillebror kommer hit och tvingar mig ner till gymmet, jag som har hamnat lite på latsidan. Men annars är allt bra och jag lever! Skönt att ni fick lite uppdatering nu va? Jag tror att ni har legat sömnlösa om nätterna och undrat "Lever Sofie verkligen???" och ja, det gör jag minsann. Trevlig torsdag på er!

Kommentarer
Postat av: J

Du passar såååå bra i de glasögonen :) Hoppas allt är bra och att du har kul på praktiken. Tänker ofta på dig <3 Puss!

2014-01-30 @ 19:39:13
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: M

Ja, man kan ju undra om du lever.... Bra att bloggen finns, så man får reda på det i alla fall!! ;-) Pussar <3

2014-01-31 @ 07:59:36

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0