Sölvesborg: Torsdag.

Så kom min sista dag i Sölvesborg och såhär ledsen var jag för det: :( :( :( :'( Jag och Pia började i alla fall dagen med en 4 kilometersrunda i fina Sandviken.
 
Efteråt var vi varma och tänkte att man kanske skulle bada lite i havet? Jag har en lista med saker som jag skall göra i sommar och "bada i havet" var ännu inte avkryssat. Så Pia tog mig under armen och sa att "nu skall vi minsann kryssa av den punkten". Det var inte direkt strandväder!
 
Och vi var de enda där!
 
Men vi svidade om och hoppade i havet! Doppade huvudet två gånger gjorde jag minsann. Nu är den punkten avkryssad från listan.
 
Efter att vi kommit hem och gjort i ordning oss, försökte vi planera dagen. Det var inte jätteroligt väder så det slutade med en sightseeing i bästa Sölvesborg. Vi hamnade på en loppis och i en fin liten affär bredvid!
 
Jag köpte en present till en vän och ett par vimplar till vår balkong! Vimplarna ska ni få titta närmare på senare.
 
Därefter åkte vi till glassbåten för att äta glass! Det måste man när man är i Sölvesborg.
 
Vi sa hej till en anka.
 
Och jag åt världens största glass och var glad fast att det blåste massor.
 
Jag valde två kulor (som innebär typ fyra kulor) med smakerna citroncoctail och polkagris! Valde självklart chokladdopp till. Omnom.
 
Sedan åkte vi hem och jag packade klart min väska.
 
Så skjutsade morbror och Pia mig till Bromölla där jag skulle ta tåget hem igen. Så himla tråkigt att det skall gå så himla fort. Älskar Sölvesborg och älskar att bo hos min morbror och hans familj. Men så fick jag komma hem till en ensam Danis med spretigt hår och pussas massor. Och det är ju också fint!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, vi var där samtidigt! Synd att vi inte sprang på varandra! Både på bryggan och på Killebom. :-)

2014-07-07 @ 09:48:07

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0