Lördag: Studentfest för Carl och Christoffer.

Så äntligen blev det lördag efter två studentdagar. Det var dags att samla ihop studentfirandet och knyta ihop trådarna. Det var såklart dags för Carls och Christoffers stora studentfest! Om ni helt har missat varför vi gjorde så, är det för att mina småbröder är tvillingar och gick på olika gymnasieskolor. Detta resulterade i att de tog studenten dagarna efter varandra och för att släkt inte skulle behöva dela upp sig så samlade vi allt på en och samma dag, alltså lördagen! Jag såg ut såhär förresten. Klänning från Ellos och megalångt hår, mycket stolt över detta.
 
Dan var så himla fin i vit skjorta, fluga och sol i ansiktet.
 
Så kom vi hem till mamma och pappa och kramade om de fina studenterna!
 
Det började anlända lite folk och det serverades mousserande vin.
 
Helt plötsligt var vi hur många som helst, 60 ätande skulle det bli.
 
Det bjöds på smörgåstårta, ost, kex, vindruvor och melon! Gott!
 
Så började vi ta för oss.
 
Och satte oss i det stora tältet som mamma och pappa hade hyrt.
 
Studenterna!
 
Fina Joakim.
 
Stefan, Therese och Hampus!
 
Och så Sös såklart.
 
Det hölls tal! Jag och Sös höll också tal och jag grät i slutet, som vanligt. Förstår det inte alltså, jag skulle säga två meningar om att Carl och Christoffer är duktiga och att vi älskar dem och liksom bryter ihop, får mansröst och snörvlar till. Mycket attraktivt framför 60 pers, men hej! Jag är väl en känslig person jag också.
 
Carls flickvän Alice var också på plats och skrämdes inte iväg av vår släkt, vilket är ett plus!
 
En massa 19-åringar.
 
Sedan blev det dags för tårta och kakbuffé! Otroligt gott.
 
Danis och mamsen!
 
I slutet av kvällen anlände det ännu fler kompisar till Carl och Christoffer och presentbordet var såhär smockat! Kanske att en skall ta studenten igen? Hade ju varit roligt. Men jag får nog nöja mig med en examen istället!
 
Ruben kom förbi och var fin!
 
Plötsligt fick tio stycken 19-åringar för sig att bada? Jamen visst. Ett tips är att aldrig gå på fest med 19-åringar. De dricker tre gånger så mycket som en själv och blir ALDRIG trötta. 
 
Plötsligt var klockan halv fyra på morgonen och det var såhär ljust ute. Då är det minsjäl dags att gå hem tycker jag. Så det gjorde vi och sov tills klockan var 12 på dagen. Nu är det slut på allt studentfirande, men tre roliga dagar var det och alla av familjen Strandbergs fyra barn är nu vuxna. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0