En fin lägenhet, hamburgare och tågresa hem.

Så blev det tisdag och min sista dag i Stockholm. Jag började med att besöka min kusin Elins lägenhet i Kungsholmen som är SÅ fin. Vill typ flytta in här bums.
 
Den är liksom ny fast med gamla inslag. Även Elin, precis som kusin Frida, har en del möbler från farfars hus. Det är så himla fint tycker jag. Vill bege mig hem till mamma och pappa nu och leta upp alla gamla tavlor genast ungefär.
 
Här har vi en frusen Sofie utan strumpbyxor i ett kallt Stockholm!
 
Men så gick vi och köpte strumpbyxor på H&M på Fridhemsplan och gick därefter till en ny hamburgarrestaurang i närheten. Otroligt gott!
 
Så åkte jag hem till Frida för att packa, sa hej då till min fina släkt och mötte upp Dan klockan 17 på centralstationen. Jag köpte en ny bok som verkar intressant och så var det dags att åka hem.
 
Så läste jag "En egen plats" nästan hela vägen hem och nu är jag hemma igen. Fina, fina Stockholm och fina, fina kusiner. Jag har haft ett par fina dagar i vår fina huvudstad! Men det är såklart också skönt att vara hemma. Men det var min minisemester och nu är det dags att ta tag i vardagen igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0