En tisdag i fem bilder.

Idag har jag faktiskt hunnit med en massa saker! Tänkte vi skulle titta lite på hur min tisdag har varit!
 
Jag började dagen med att springa. Idag blev det tre kilometer och igår blev det fyra. Jag tycker inte om att tvinga mig till att ta i för mycket eller springa längre än vad jag orkar. När jag gör det tappar jag lätt lusten och slutar helt istället. Så somliga dagar orkar jag springa längre, och dagar som idag får det bli en lite kortare runda. Men jag har verkligen tröttnat på styrketräning och tycker inte alls att det är lika roligt längre, speciellt inte när det är så fint väder som det har varit idag. Så det känns roligt att jag har hittat en ny passion!
 
Därefter gick jag och förtidsröstade! Jag åker ju till Stockholm på söndag och kan därför inte rösta då. Det är tur att man kan förtidsrösta så att man ändå kan vara med och påverka! Det blev Miljöpartiet i alla fall. Mycket nöjd med det valet.
 
Därefter gick jag hem till mamma och pappa för att plugga. Det är liksom min fristad och känner att jag har mycket lättare för att koncentrera mig där. Idag spelade jag in min muntliga redovisning till min praktikurs. I praktikkursen får man välja att antingen spela in en ljudfil och lämna in, eller redovisa för andra elever och lärare. Feg som jag är valde jag att spela in en ljudfil där jag förklarade vad jag hade lärt mig på min praktik och hur jag gått tillväga för att uppnå mina mål. Kändes rätt roligt att sitta och prata med en dator.
 
Åt den här till lunch! Havreyoghurt med vaniljsmak. Mycket god. Därefter gick jag och hämtade ut ett paket
 
Därefter hämtade jag ut ett paket som var min älskade 500 days of Summer-poster! Nu har vi både min favoritfilm i poster och Dans favoritfilm. Jag måste hitta passande ramar till dem och därefter spikas de upp ovanför sängen! Då skall ni få lite bättre bilder på dem. Society6.com kommer de ifrån i alla fall! Nu skall jag fortsätta plugga och sedan blir det en kvällspromenad. Men det var ungefär min tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0