Sandra Beijer föreläser i Lund.

Igår så åkte jag in till Lund för att träffa min kompis Joakim. Jag skulle nämligen dra med honom till en föreläsning som Sandra Beijer skulle hålla på stadsbiblioteket.
 
För er som inte vet vem Sandra Beijer är så är det hon som driver bloggen Niotillfem och hon är också författaren till tonårsromanen "Det handlar om dig". Jag som följt hennes blogg slaviskt i ungefär sex år och har även läst hennes bok, var såklart jättepeppad för att få höra hennes föreläsning.
 
Jag ber om ursäkt för dåliga mobilbilder! Sandra pratade i vilket fall som helst om vägen till hennes bok och om sitt skrivande. Hon berättade sina knep för att hålla igång sitt skrivande och hur man gör för att orka skriva något långt. Jag som älskar att skriva tyckte att föreläsningen var väldigt inspirerande och givande.
 
Efter föreläsning blev det ungefär en milslång kö eftersom alla ville ha både hennes autograf samt ta bilder. Näst längst bak i kön stod jag och Joakim! Joakim fick agera fotograf, tack så hemskt mycket.
 
Det kan vara en av mina största idoler faktiskt och jag blev såklart lagom starstruck! En rolig och händelserik onsdagkväll var det i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0