Vecka 46.

God morgon! Så var det en ny vecka och dags för veckans schema. Det visar sig att jag har ganska mycket skola i veckan, för en gångs skull.
 
Måndag: Idag åker jag in till Malmö för att träffa Louise och sitta med vår uppsats. Förutom det så är det ju vegetarisk måndag och jag har handlat saker till en vegetarisk thaigryta, spännande. Recept kommer såklart! Men jag funderar på om det är dags att börja avveckla det här med "vegetarisk måndag"-recepten. Jag och Dan kommer ju fortsätta att ha vegetarisk måndag, men vill ni se recept varje vecka? Det är frågan. Tyck till!
 
Tisdag: På tisdag har jag lektion 13-15. Annars är det tentaplugg som gäller.
 
Onsdag: Först har jag en lektion 13-15 och därefter en 15.30-17. Efter den sista lektionen skall jag och Louise dessutom ha ett möte med vår handledare. Lång dag alltså!
 
Torsdag: En pluggdag i skolan även på torsdag. Efter skolan blir det nog en middagsdejt med Carro eftersom det inte blev någon denna veckan.
 
Fredag: Teeeeentaplugga och uppsatsplugga. Får väl försöka varva med Idol också, så det blir lite fredagskänsla.
 
Lördag: På lördag skall jag på tjejmiddag hos Desirée! Det skall bli så mysigt. Des lagar de absolut finurligaste och godaste middagarna.
 
Söndag: Vilodag som vanligt! Varvar med plugg så mycket jag kan också.
 
Annars blir det nog en träningsfri vecka med tanke på att jag fortfarande är förkyld. Vill ju inte skada kroppen på något sätt. Jag får helt enkelt börja med morgonpromenader så att jag ändå gör något. Jag blir så otroligt rastlös annars. Då vet ni vad jag kommer hitta på denna vecka! Som sagt, mestadels plugg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0