Vecka 47.

Så var det en ny vecka och ett nytt schema som vi skall titta på.
 
Måndag: Idag skall jag träffa Louise klockan 12.30 för att sitta med vår uppsats. Idag skall jag även på något litet hemligt och spännande, så ni får hålla tummarna för mig och jag kommer berätta mer om detta senare. Idag är det dessutom vegetarisk måndag! Jag kommer bjuda på ett sista tips här i bloggen. Jag tycker nämligen att jag har överröst er tillräckligt med maträtter, så vi tar en liten paus från det. Jag och Dan kommer dock fortsätta att ha vegetariska måndagar.
 
Tisdag: Tentaplugg hela dagen! På eftermiddagen skall jag träffa Neja en kort sväng som har sin praktik här i Löddeköpinge. Då får man passa på att träffas!
 
Onsdag: Tenta i kvantitativ dataanalys. Woho! Eller nej. Klockan 8-12 skriver jag den. På kvällen skall jag till Lunds stadsbibliotek för att lyssna på Sandra Beijer som skall prata om sin bok.
 
Torsdag: På torsdag fyller min fina vän Sara W hela 24 år! WOHO! Jag skall dock till skolan för lektion 13.30-15 och därefter handledning.
 
Fredag: På fredag skall jag till Kågeröd för att träffa Sara lite och fira hennes födelsedag en dag i efterskott!
 
Lördag: Jag och Dan skall ha lite middag med syskon och kompisar. Det börjar ju närma sig Thanksgiving! Men mer om det senare.
 
Söndag: Vilodag!
 
Och så ser denna veckan ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0