Vecka 48.

Ny vecka! Det innebär såklart ett nytt veckans schema.
 
Måndag: Idag är det min och Dans 6-års dag, men mer om det senare. Idag skall jag till skolan och träffa Louise. Vi skall hålla en intervju till vår C-uppsats och därefter skall jag träffa Dan för att äta på restaurang. Mysmåndag alltså!
 
Tisdag: Imorgon skall jag först träffa Louise igen för att sitta med vår uppsats. All energi läggs på den just nu. Därefter har jag ännu ett hemligt möte, precis som förra veckan. Jag kommer förklara allt för er om det senare.
 
Onsdag: På onsdag har jag ett seminarium i skolan och därefter skall jag till Lund för att träffa Sös. Vi skall gå på föreläsning om Impressionismen. Låter spännande va!
 
Torsdag: På torsdag skall jag träffa Louise igen för att skriva på uppsatsen.
 
Fredag: Fredag, woho! Känns så långt bort just nu. Då skall jag och Dan på firmamiddag på Lucy's som är en restaurang här i Lödde. Dan har byggt en hemsida till ett företag och chefen har nu bjudit med oss på deras firmamiddag! Så himla snällt och roligt. Jag vet att Lucy's har väldigt god mat, så det skall bli kul!
 
Lördag: Då skall vi på dop! Marica och Rogers dotter Elise skall döpas. Det skall bli så himla mysigt att få pussa på bebis-Elise!
 
Söndag: 1:a Advent på söndag! Annars är det vilodag som gäller. Så otroligt skönt. Dock är det en ganska lugn vecka jag har framför mig som mestadels består av plugg. Men att söndag är en vilodag för mig är obligatoriskt.
 
Det var veckans schema!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0