En fredagslista.

 
Vad gör du i skrivande stund? Jag sitter just nu och tittar på klänningar på nätet. Jag har faktiskt varit väldigt duktig denna månaden och inte köpt så mycket klänningar, så därför är suget extra högt! Jag vill hitta den absolut bästa julklänningen. Jag vet, jag är ute i god tid. I år vill jag att min julklänning skall vara grön och kanske gärna med inslag av beige. Som den HÄR ungefär.
 
Vad skall du göra idag? Idag skall jag och mamma åka med Isa till veterinären för att göra ett ultraljud på hennes hjärta. Vi skall som sagt kolla om hennes blåsljud är farligt eller inte. Det är många som har tagit kontakt med mig och sagt att det är väldigt vanligt att katter har blåsljud på hjärtat och att det antagligen inte är något farligt. Vill bara tacka för ert stöd och jag håller tummarna för att det är så! Annars skall jag äta tacos ikväll och kolla på Idol, såklart. Värsta fredagstraditionen ju.
 
Något du önskar du gjort denna vecka? Kommit på en sjukt bra idé till min och Louise C-uppsats. Känns som att vår handledare tycker att alla våra idéer är dåliga. Borde lägga mindre energi på att titta på Paradise Hotell och mer på att hitta en bra uppsatsidé!
 
 
Vad gör dig glad en tråkig dag? Små, glada hundar som vill hälsa när man går förbi dem. Det finns inget finare <3 Tycker såklart om stora hundar också, fast mitt hjärta bankar extra hårt för små hundar.
 
Något som gjorde dig arg i veckan? Att Saga åkte ut från Paradise Hotell. Blev så arg. Jäkla Paow alltså. Förlåt för spoilers.
 
Det godaste du ätit i veckan hittills? Om man bortser från allt naturgodis jag ätit i veckan så är det nog linsgrytan jag lagade i måndags. Den var väldigt god. Jag gjorde dock en väldigt god korvstroganof igår också! Råkade köpa hem vispgrädde istället för matlagningsgrädde och det blev ju 10 gånger godare, men fick ont i magen efteråt. Sjukt värt det ändå.
 
 
Vad händer i helgen? På lördag kommer några tjejkompisar hem till mig. Vi skall äta tre rätters-middag och ha vinsmakarkväll. Skall bli spännande och roligt! Vin, god mat och fint sällskap är allt som behövs en lördag ju. På söndag skall jag sova.
 
Tre städer du vill resa till? New York, London och Paris.
 
En film du vill se? Gone Girl som går på Bio just nu. Den verkar spännande och bra.
 
 
Vad har du för dålig ovana? Jag biter på naglarna, vilket jag verkligen borde sluta med. Men jag köper också alldeles för mycket kläder. Det är ju faktiskt en dålig ovana kan jag tycka. Ibland får jag panik och ångest över att min garderob är så extremt full. Men jag slänger ju faktiskt aldrig kläder utan skänker bort eller säljer dem alltid. På något sätt känns det lite bättre när jag tänker på det.
 
Din favoritfärg? Min absoluta favoritfärg är röd men tycker också om blått, grönt, gult, svart, vitt. Haha. De flesta färger alltså. Så länge det är rätt nyans!
 
Vem är den kändaste personen som du har träffat? Räknas Kenza och Sandra Beijer? Nej, men annars är det väl kanske Björn Kjellman? Han var på ICA i Åhus en sommar när jag och min familj bodde i Mormors och Morfars sommarstuga där. Jag såg honom bara, men pappa hälsade lite coolt när han gick förbi honom.

 
Vilken låt tänkte du spela konstant denna helg? Den HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0