Veckans mobilbilder.

Jag tänkte att vi skulle titta på mina senaste mobilbilder igen! En dag var jag på gymmet när det var helt tomt. Jag tror jag tränade triceps, ben och mage denna dag. Den röda 5-kilosvikten lägger jag på min rygg när jag kör planka, för att det skall bli lite tyngre och lite jobbigare.

Härom dagen var jag och Elin ute och gick en morgonrunda. Det var så otroligt fint och mysigt höstväder just på morgonen. Dock började det självklart ösregna senare under dagen.

Jag fick ett paket från Asos igår. Det är den första klänningen jag köpt där på flera månader! Den är i sammet med små, små guldprickar på. Den är helt perfekt! Det vankas helt klart nyårklänning över den.

Jag och Dan var tvungna att göra ett ärende på Center Syd igår och när vi skulle cykla hem så ösregnade det. Oh, alltså. Vi blev så otroligt blöta.

Hela denna vecka har jag suttit med min urtråkiga hemtenta. Alltså jisses vad jag verkligen skall söka jobb till januari och inte plugga mer sen. En dubbel kandidatexamen räcker faktiskt.

Min lillebror fick hem sin Halloweenkostym idag och provade den medan jag tog en selfie. Han kommer vara så sjukt läskig.

Och det var veckans mobilbilder hittills!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0