Veckans mobilbilder.

Denna vecka har jag samlat på mig en massa mobilbilder jag tänkte att vi skulle titta på. I tisdags var Isa hos veterinären för kastrering. Dock åkte vi hem lika fort som vi kom dit, ungefär. Isa hade nämligen ett blåsljud på hjärtat och de rekommenderade att vi skulle göra ett ultraljud på hennes hjärta innan vi sövde och kastrerade henne. Mest för att vara säker på att det inte är något allvarligt. Så himla jobbigt. Håller alla tummar och tår på att det inte är något allvarligt. Hon verkar i alla fall må bra och ville inte lämna sin kattbur när hon kom hem. Ett perfekt viloställe tyckte hon nog.
 
Igår var jag i skolan mellan 12 och 17. Alltså, segaste tiden någonsin ungefär. Efteråt ville Dan att jag skulle till Triangeln och springa ett ärende till honom eftersom jag ändå var i Malmö. Jag passade på att gå in några roliga affärer också. Alltså vill typ köpa ALLT som är relaterat till Halloween just nu. Jag kommer att göra ett inlägg med mina Halloweenutstyrslar genom åren också! Precis som jag gjorde förra året.
 
Längtar SÅ mycket tills jag får klä ut mig. Är supernöjd med min utklädnad dessutom.
 
Isa förstår inte alls att hon har ett blåsljud på hjärtat och busar lika mycket som vanligt.
 
Idag hängde jag på gymmet och tränade armar och mage. Elin blir sur om jag tar något som är mindre än 9 kg när jag tränar biceps. Men idag var hon minsann inte på gymmet så då fick det bli 8-kiloshantlar istället! Höhö. Känner mig otroligt trotsig.
 
Såhär fräsig ser jag ut när jag hänger på gymmet! Svettig som sjutton var jag också idag. Det är tur att jag inte är singel och försöker flirta med någon på gymmet. Hade ju ALDRIG gått så svettig som jag är när jag tränar. Hatar dessutom när folk pratar med mig när jag tränar. Jag vill bara skrika att de skall låta mig vara och att jag faktiskt inte bryr mig om att de kunde ta 78 kilo i bänkpress när de var i min ålder. Men, artig som jag är så bara nickar jag och ler. Mamma uppfostrade mig sjukt bra måste jag ändå säga.

Kommentarer
Postat av: Therése

Åååh.. Håller med alla tummar och tår för att det inte är någon fara med Isa!! ♡

2014-10-09 @ 21:32:44
Postat av: jawna

Men kära lilla Isa-tussen! Hoppas det blir bra!

2014-10-10 @ 11:13:27
URL: http://jawnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0