Midnattsloppet.

Så i lördags efter att jag och Dan hade kommit hem från Kågeröd plockade jag ihop mig för att åka in till Malmö. Det var ju dags att springa Midnattsloppet!
 
Väl hemma hos Desirée så fick man ju föreviga med en selfie.
 
Vi tog oss ner till stortorget där starten skulle vara och det var smockfullt med folk.
 
Vi var både taggade och nervösa. Hur tusan skulle man klara att springa en mil liksom?
 
Så var det dags för oss att springa. GAAAH, ungefär.
 
En suddig bild på mig efter loppet. Fotograferade ju ingenting under tiden jag sprang som ni kanske förstår. Här är jag svettig och glad över att jag lyckades springa hela milen utan att stanna överhuvudtaget.
 
Här ser ni hur lång tid det tog och sådant. En mil på 1 timme och 11 minuter kanske inte är övergrymt, men jag är väldigt nöjd.
 
Så gick vi hem till Desirée och åt knäckebröd och duschade.
 
Vi bytte sedan om till finkläder för att fira att vi klarat av loppet och att det dessutom var sista helgen Debaser i Malmö hade öppet. De har nämligen bara öppet över sommaren. Jag drack en cider och ett glas vin på hela kvällen och det kändes som jag hade druckit en hel flaska vin. Var helt snurrig efter loppet.
 
Så sa vi hej då till den bästa baren i Malmö och halv fyra var jag hemma i min lägenhet. Då pussade jag på Dan och vi ställde oss för att laga hemgjorda hamburgare mitt i natten. Vilken fin lördagkväll alltså!

Kommentarer
Postat av: M

Duktig tjej!! Puss

2014-09-08 @ 11:27:41

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0