Vecka 37.

Jag vet inte riktigt om jag skall fortsätta med "Veckans schema" här i bloggen nu när jag har börjat skolan och så igen. Jag tänker att det kanske inte är så mycket som händer i veckodagarna. Vad tycker ni? Är det roligt att se vad jag skall göra och därför veta vad ni kan förvänta er här i bloggen? Eller är det mest tråkigt liksom? Tyck till! Så länge tittar vi på hur denna vecka kommer att se ut.
 
Måndag: Idag gick jag i skolan 13.30-16 och ikväll skall vi bara äta god mat och titta på Idol. Vi har börjat med "vegetarisk måndag" nu när skolan har börjat igen, så idag blir det en vegetarisk rätt som ni skall få se i ett annat inlägg!
 
Tisdag: Imorgon är det TRÄNINGSDEBUT! Woho! Jag tror att jag inte har styrketränat på nästan 4 månader. Helt galet. Har ju bara sprungit under sommaren, men nu när Midnattsloppet är avklarat är det dags att gå tillbaka till gymmet. Därefter skall jag plugga.
 
Onsdag: På onsdag är jag också ledig från skolan och skall plugga även denna dag. Vi har ett seminarium på torsdag som man skall vara lite extra aktiv på så det är bäst att förbereda sig. Jag skall även träna på onsdag.
 
Torsdag: Träna på morgonen och sedan skola 13.30-16.
 
Fredag: På fredag är det först skola mellan 12.30-15 och därefter åker jag hem för att packa. På fredagkväll åker nämligen jag, Dan, Sös, Ivan, Sara, Alicia, Emelie och Philip till Sarah och Niclas stuga i Varberg och skall stanna där HELA helgen! Så otroligt mysigt det skall bli. Jag kommer att dokumentera hela helgen såklart så ni kommer inte att missa något.
 
Lördag: Vaknar upp i finaste Varberg och börjar förhoppningsvis dagen med en upptäcksfärd. Resten av dagen kommer vi att äta brunch, spela spel, dricka cider och bara umgås. Vi skall även ha "grekisk afton" med grekisk mat och så vidare.
 
Söndag: Åker hem från Varberg och spenderar hela kvällen med att titta på Valvakan. Heja Miljöpartiet! Vi skall förtidsrösta i veckan också så att vi slipper göra det på söndag. Alltid skönt att ha det överstökat. Så glöm nu inte att rösta!
 
Och det är min väldigt fina vecka. Jag längtar redan till helgen, det kommer bli så himla roligt.

Kommentarer
Postat av: Regina

Kul! Jag stal ju konceptet :D

2014-09-09 @ 22:12:32
URL: http://egoinas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0