Vecka 15.

God förmiddag och glad annandag påsk! Känns så konstigt att det är måndag idag och inte söndag, och jisses vad fort påsken gick! I vilket fall som helst är det ju ny vecka och därför skall vi titta på veckans schema.
 
Måndag: Idag är vår sista lediga dag. Därför skall jag försöka hitta på så mycket som möjligt. Vi skall städa lite, titta på en film Dan vill se, veckohandla, träna och allt sådant. Ikväll skall vi äta tacos! Bra alternativ till all påskmat.
 
Tisdag - Fredag: I veckan skall jag jobba såklart och det skall göras i vårt nya kontor på Media Evolution i Malmö. Spännande! Annars skall jag träna. Mitt i veckan är det inte så mycket som händer, vilket faktiskt är ganska skönt. Jag skall till och med fira fredag hemma och ingen AW den här gången, vilket faktiskt ska bli supermysigt.
 
Lördag: På lördag har vi dock planer! På dagen skall jag och Dan till Helsingör med bland annat Sös, Sarah och Niclas. På kvällen sen skall Dan iväg och träffa några vänner.
 
Söndag: Absolut ingenting planerat. Vilodag, antar jag. Städa, veckohandla, träna och sådant där.
 
En ganska lugn vecka alltså! Det skall faktiskt bli skönt efter en något fullspäckad påsk. Jag har dessutom massvis med bloggmaterial ni skall få se! Det skall jag fixa senare idag. Trevlig måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0