Veckans hittills tagna mobilbilder.

Det är ju faktiskt bara onsdag, men jag har redan samlat på mig en massa mobilbilder. Så därför blir det ett inlägg med veckans hittills tagna mobilbilder!
 
Den här bilden är egentligen helt meningslös. Men visst, här ligger jag i soffan med min favoritcelsius och taggar träning. Mycket inspirerande bild. Inte alls grå eller tråkig. Ser ni mina naglar förresten? Jag har tagit av lösnaglarna nu och mina naglar är så tunna att jag bitit ner dem helt och hållet. Braaa där.
 
En dag regnade det och jag tog på mig röda stövlar när jag gick till gymmet. Precis som Dorothy i Trollkarlen från Oz! Fast de är inte högklackade, glittriga eller magiska. De är röda dock.
 
I måndags träffade jag Sös för lite middag på favoritstället Mosaik. "Hänger ni på Mosaik jämt eller?" undrade mina kollegor och ja, det gör vi.
 
Jag åt friterad fetaost, fläskfilé med champinjon- och kantarellkräm samt friterade bläckfiskringar med aioli. Gooooott!
 
Jag tog en obligatorisk bild på de japanska körsbärsträden nere i Lödde Centrum en vårig kväll. Man får passa på nu när de blommar och allt.
 
Jag hittade den här assnygga skjortan på H&M och skickade till min lillebror i Piteå. "Spriiiiing och köp!" skrev jag.
 
Blev så himla glad en dag på stan för jag hittade den här SUPERFINA jumpsuiten på Lindex.

Men så såg ryggen ut såhär?! Varför kunde knäppningen inte gått ända upp? Jag hade köpt den på studs om ryggen inte förstörde hela plagget. Nu fick den snällt hänga kvar i affären, vilket i och för sig kanske var lika bra.

Och det var mina mobilbilder som jag samlat på mig hittills denna vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0