Vecka 33.

God morgon! Så var det måndag och nya tag. Denna vecka påminner lite om förra veckan: lugnt måndag till torsdag, mycket att göra på helgen. Så det blir ett komprimerat schema även denna veckan.
 
Måndag - Torsdag: I veckan skall jag inte göra så mycket. Jag skall köpa födelsedagspresenter och inflyttningspresenter och kanske träffa vänner någon kväll efter jobbet. Men annars skall jag träna och springa och laga mat och titta på Sex and the City. Hoppas på att det härliga sommarvädret håller i sig denna vecka också!
 
Fredag: På fredag vankas det kräftkalas. Inget är helt bestämt än, men jag tror att jag och Dan kommer att knacka på hemma hos mamma och pappa på fredag (Vi bjuder in oss själva mamma. Lugnt väl?). Malmö festivalen börjar på fredag också, så annars kanske man hänger där en sväng istället. Vi får se!
 
Lördag: På lördag så skall jag och Dan först och främst på inflyttningsfest hos Lina och Lars i Malmö. Dans lillebror Lars har köpt en jättefin lägenhet där och det måste såklart firas! Senare på kvällen spelar Jonathan Johansson på Malmö festivalen vilket är mycket, mycket viktigt. Så där kommer ni att hitta mig!
 
Söndag: På söndag skall vi fira att Dans brorson Loke fyller hela 5 år! Så himla stor nu ju!
 
Och det är ungefär hur denna veckan kommer att se ut! Men nu håller vi måndag: 1-2-3-Kör!

Kommentarer
Postat av: M

Är ju van vid att ni bjuder in er själva... ;-) Hihi

2015-08-11 @ 10:20:12

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0