Vecka 34.

Så var det måndag och ny vecka! Denna vecka är ganska fullspäckad. Det är ju Malmö Festivalen och jag kommer att hänga där ganska mycket efter jobbet. Vi kikar på hur denna vecka kommer att se ut!
 
Måndag: Idag fyller Sös hela 27 år. Därför kommer vi att fira henne hemma hos mamma och pappa efter jobbet med middag.
 
Tisdag: På tisdag kommer jag att gå ner till festivalen efter jobbet. Jag skall träffa vänner, äta god mat och titta på Little Jinder som spelar klockan 20. Roligt!
 
Onsdag: På onsdag blir det lite samma sak efter jobbet: Vänner, mat och sedan skall jag titta på Maskinen som spelar på stora scenen klockan 21.45!
 
Torsdag: På torsdag spelar Thåström på Malmö Festivalen, fast jag tror faktiskt att jag skall hoppa över det. Är inte sådär jätteglad i Thåström och känner att det kan vara skönt att ha en kväll hemma denna veckan. Så det blir väl träning och slappekväll på torsdag! Gå och lägga sig i tid kan ju vara ganska skönt.
 
Fredag: Fredag är den sista festivaldagen. Jag och Dan skall träffa Lars och Lina och äta middag på festivalen. Sedan spelar Zara Larsson klockan 19, Seinabo Sey klockan 21.30 och Markus Krunegård klockan 00. Fullspäckad kväll med andra ord! Skall insupa så mycket festival jag bara kan!
 
Lördag: På lördag åker jag och Dan och hela min familj till Göteborg för att se Metallica på Ullevi! Det skall bli jättekul, en riktig familjeutflykt. Jag lyssnar kanske inte ihjäl mig på Metallica, men det skall ändå bli roligt att se dem.
 
Söndag: VILODAG! Alltså jag skall inte planera in en endaste grej på söndag. Skall ligga i min säng med ihåliga ögon och bara dö efter en så otroligt händelserik (men förhoppningsvis superrolig) vecka.
 
Så, nu kör vi! Glad måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0