Vecka 35.

God morgon på er! Hoppas ni har haft en bra helg. Det är måndag och vi skall kika på hur denna veckan kommer att se ut för mig.
 
Måndag - Torsdag: Vi kör en lite komprimerad version denna veckan. På vardagarna har jag inte så mycket planerat, vilket är så himla skönt efter förra veckans sjukt inplanerade kvällar. Efter jobbet skall jag bara träna, blogga, äta, titta på serier och ta det lugnt. Gå och lägga mig i tid och vara utvilad, alltså så SKÖNT.
 
Fredag: På fredag håller vi fredagsmys hemma hos mamma och pappa. Lillebror Carl skall snart åka tillbaka till Piteå igen ( :( :( :( ) och det tycker vi inte alls om. Vi skall ha en liten familjemiddag hos mamma och pappa för vara samlade en sista gång innan han åker.
 
Lördag: På lördag skall vi först på 1-års kalas för Elise hos Marica och Roger! Tänk att barnen växer så himla fort, hon föddes nyss ju liksom? Det skall bli mysigt med kalas och att få krama alla. Från Marica och Roger åker vi sedan direkt hem till Emelie och Philip för kräftskiva! Jag har redan ätit kräftor en del i augusti, men får liksom inte nog. Älskar det.
 
Söndag: Söndag är vilodag för mig. Träna, titta på film, planera vad vi skall äta i veckan och sådär. En lugn dag med andra ord!
 
Bortsett från detta tänkte jag blogga klart om min och Dans USA-resa. Det är cirka tre inlägg kvar och jag tänkte köra dem direkt efter varandra så att vi kan stänga det kapitlet och gå vidare nu. Jag vet att jag har varit ganska seg med att uppdatera om resan, men det är ju såååå många bilder som måste redigeras. Nåja. Jag skall sätta mig med de bilderna ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0