Vecka 52.

Hej och förlåt för sen bloggning denna måndagen! Jag tänkte ändå att vi skulle köra igång med veckans schema.
 
Måndag: Idag har jag jobbat och åkt en superkort vända till Lödde för att klippa min lugg. Jag måste ju vara fin såhär inför jul och nyår. Snart skall jag ut och gå, prata med Sös och sedan skall jag blogga en massa!
 
Tisdag: Eller "fredag" som jag kallar morgondagen. Haha, har tyckt det är så roligt hela dagen och sagt på kontoret massvis av gånger att "idag är det måndag men imorgon är det fredag!". Imorgon är nämligen sista dagen jag jobbar innan julledigheten. YEY! Det firar vi genom att fixa de sista julklapparna.
 
Onsdag: Lillejulafton! På onsdag skall vi hem till Dans farmor och farfar i Furulund och fira jul. Det skall bli supermysigt! Det känns alltid som att man firar julafton två dagar i rad när man delar upp det så.
 
Torsdag: Julafton!!!! Oh vad jag längtar! Skall bli jättemysigt och roligt. På julafton åker vi till mormor i Åhus för att fira jul. Där kommer hela min släkt på mammas sida att samlas. Vi börjar julafton klockan 13 och fortsätter sedan hela dagen och hela kvällen. Mys, mys, mys. Jag skall förresten fotografera mina juloutfits så mycket jag kan!
 
Fredag: Juldagen! På juldagen skall vi åka hem från Åhus igen och på kvällen skall vi sedan på julhäng hemma hos Des och Micke. Kalas på kalas på kalas. Roligt!
 
Lördag och Söndag: INGET planerat! Hur skönt? Skall typ titta på massvis av film och bara ta det lugnt.
 
Oh, ungefär bästa veckan på hela året. Hur skall ni fira jul?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0