Vecka 53.

God morgon! Tänk att det är vecka 53 nu? Konstig vecka förresten. Det brukar ju max vara 52 veckor? Nåja, det är sista veckan på detta året och jag tänkte att vi skulle kika på hur den kommer att se ut.
 
Tisdag: Alldeles strax skall jag och Dan åka till Emporia för att möta upp Sarah H och Niclas. Vi skall handla mat och sådär till nyår. Därefter åker vi hem till Dans föräldrar och spenderar kvällen där!
 
Onsdag: Jag har typ en miljon grejor som skall göras imorgon: städa, ställa i ordning bord och stolar, hämta ballonger, hämta en sittpuff som jag har beställt på Svenssons i Lammhult, och så vidare.
 
Torsdag: Nyårsafton! Jag och Dan skall ha fest i vår lägenhet och så mycket som 20 personer kommer över på middag. Så det är en del som skall fixas och trixas. Men det skall bli superkul! Jag kommer att dokumentera allt såklart.
 
Fredag: På fredag så är det 1 januari 2016. Jisses, redan 2016. Jag kommer förmodligen ligga hemma och titta på Sound of music med megaångest. Jag får alltid ångest den 1 januari och tänker tankar som "Hur gick den här tiden så fort?" och "Vad skall jag göra med mitt liv?". Det är nästan en lika stor tradition som självaste nyårsafton i sig. Annars fyller Carro år den 1 januari! YEY!
 
Lördag och söndag: Vi har inte jättemycket planerat till helgen. Jag skall en runda till Kågeröd och hälsa på Sara och Neja och sedan skall Carro firas också.
 
Men det är hur de sista dagarna av 2015 och de första av 2016 kommer att spenderas. Ser så himla mycket fram emot nyår nu! Vad skall ni göra på nyårsafton?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0