Önskeinlägg: Klänningarna i min garderob, del 1.

Ett av önskeinläggen ni ville ha var att jag skulle visa upp mina klänningar. Eftersom jag har så otroligt många tänkte jag att jag kan visa några stycken, men inte alla. Dock tänkte jag att jag kunde dela upp det i två delar! Här kommer några klänningar som ni kanske inte sett så jättemycket av. De är gamla, men fortfarande ljuveler som jag inte vill göra mig av med.
 
Först ut har vi den här gamla bakelsen! Den köpte jag när jag fyllde 21 och skulle fira min och Dans födelsedag. Den kommer från Asos och har ett himla gulligt skärp med pärlrosetter till.
 
I ungefär samma veva som jag köpte den vita, köpte jag också den här bruna. Jag var väldigt insnöad i en 50-60-tals period och ville ha så många sådana här som möjligt i garderoben. Den här är också från Asos, såklart.
 
Den här superkorta svarta med 60-talssnitt köpte jag 2011. Jag älskar de stora, cremevita rosetterna som dekorerar kragen. Den är sådär knäpp och fin på samma gång liksom.
 
Den här 50-talsblåsan kommer från Ellos och den köpte jag 2012 skulle jag tro. Den här använder jag aldrig, men tänker att den kanske hade varit bra att ha om man någon gång blir bjuden på en fest med 50-tals tema. Eller?
 
Djupt, djupt in i garderoben hittar vi annars superkorta, 60-talsliknande skoluniformer från 2011.
 
Och superfluffiga höstklänningar med aztec mönster. Båda två från Asos.com.
 
Om vi går ända tillbaka till 2010 hittar vi även den här klänningen som är beställd från en brittisk sida som jag inte ens kommer ihåg namnet på. Den här klänningen är superbra om man känner för att klä ut sig till Mimmi Pigg en kväll. Minns att jag bar den på en kräftskiva år 2010 med blont hår och allt.
 
Annars hittar vi en del sjömansklänningar i min garderob också. Den här älskar jag att använda på sommaren till exempel!
 
Klassisk sjömansklänning som väntar på det perfekta tillfället att återanvändas. Var nog ganska trött på att posera på den första bilden ser jag. Men det kan man ju förstå.
 
Och såklart en blå klänning med ankare på för att komplettera sjömanssamlingen.
 
Sist och absolut minst (i alla fall kortast) hittar vi den här kalasklänningen. Alltså, jag älskar den här så mycket men är så arg för den krypte i tvätten och är nu snorkort. Därför används den aldrig men hänger fortfarande kvar i garderoben eftersom jag inte har hjärta att göra mig av med den.
 
Det var klänningarna i min garderob, del 1! Var det någon särskild ni tyckte om? I nästa del så ska vi titta mer på klänningar som jag använder just nu. Klänningar som jag har när jag går på fest, är på middag eller bara hänger på jobbet med. Nästa del alltså!

Kommentarer
Postat av: Saraw

Alla är så klart fina :) Men den från Ellos var du super fin i! Höstklänningen med aztec mönster från Asos och den blåa med ankare mönster och den den randiga var mina favoriter av just dessa :D

2015-02-11 @ 14:00:12

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0