Vecka 9.

Måndag och ny vecka! Den här veckan är så himla hektisk, så jag skriver detta schema för mig själv också. Så att jag också kan hålla koll på vad som egentligen skall göras.
 
Måndag - Tisdag: Veckan börjar lugnt med jobb och träning. Skall baka lite kladdkakor också.
 
Onsdag: På onsdag bryter typ helvetet loss. Efter jobbet skall jag köpa en klänning, handla mat till torsdag, fixa födelsedagspresenter (nej, inte till mig själv), fixa något att ta med sig till jobbet på min födelsedag (typ kakor och sådant) och sååååå vidare. Nej, inte alls stressad.
 
Torsdag: MIN 25-ÅRS DAG!!!!!!!!!! Alltså. 25 jäkla år! WOHO. Jobba, kanske bygga på naglarna med Sös, äta fondue med mamma och pappa, äta tårta och ha en sjukt bra födelsedag! På torsdag fyller även min guddotter Alicia hela ett år gammal <3 Vart tog den tiden vägen?
 
Fredag: Jobba, fixa i lokal till mitt släktkalas som är på lördagen, handla det sista som skall serveras på lördagen och sådant.
 
Lördag: SLÄKTKALAS! Skall fira min 25-års dag med släkten på lördag. Mer förklaring än så behövs ju faktiskt inte.
 
Söndag: På söndag börjar vi med att städa lokalen vi skall vistas i och därefter åker jag, Dan och Sös hem till Sara och Ivan i Kågeröd för att fira Alicias 1-års dag!
 
Och det är ungefär hur den här hektiska veckan kommer att se ut! 1-2-3-KÖR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0