Veckans mobilbilder.

Hej på er! Trevlig lördag och glad alla hjärtans dag! Vi börjar den här fina dagen med att titta på hur denna vecka har sett ut genom min telefon!
 
Jag har druckit en del finkaffe denna veckan. Det är så det blir när Barista ligger två minuter från där man jobbar. Jag dricker alltid vaniljlatte med sojamjölk!
 
Isa har varit lika söt som vanligt.
 
Solen har tittat fram i veckan och gett en hint av vår.

Jag har hängt på gymmet endast en gång denna veckan eftersom jag känt att jag varit på väg att bli förkyld. Var rädd om er! Träna inte om ni är sjuka.

Elins biceps är imponerande.

Jag fick en tidig födelsedagspresent av Danis! Bästa <3 Nya hörlurar att ha på jobbet i min favoritfärg! De är så sköna och dessutom är det perfekt då mina gamla har gått sönder.

Jag och Elin gick den obligatoriska fredagspromenaden klockan 04.30 igår.

Köpte finkaffe till mig och min kollega igårmorse.
 
Jag var såhär fredagsfin.
 
På jobbet hade de alla hjärtans dag-dekorerat kontoret!
 
När klockan slog 17 tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Sös för att hålla fredagkväll med några fina vänner! Bland annat Carro och Sarah.
 
Sös hade "50 shades of Grey"-pyntat eftersom filmen hade biopremiär igår. Saxen och kniven är dock framplockad eftersom vi skulle äta pizza. De tillhör inte dekorationen, men andra ord.
 
Idag är det Alla hjärtans dag och jag fick rosor och liljor av finaste Dan! Jag blev väldigt överraskad eftersom han nyss hade gett mig hörlurarna. Tänkte att det var alla hjärtans dag-present och födelsedagspresent i ett, men icke! <3 Han fick underkläder av mig.

Nu skall jag göra mig i ordning för att ta mig in till skolan! Jag och Louise skall komplettera vår uppsats idag. Ha nu en jättebra alla hjärtans dag! Kramas och pussas så mycket ni kan. Om ni inte vill eller inte har någon att vara med, tänk på att detta är bara en helt vanlig dag precis som andra dagar. Ikväll firar vi alla hjärtans dag med vänner, man behöver inte en respektive för att göra denna dag speciell!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0